Ψαροµπουκίτσες µε ούζο και σάλτσα µουστάρδας
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- αλάτι,
- 1 χυμός από 1 λεμόνι
- 3 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
- 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 150 g. φρυγανιά, τριμμένη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 κ. γ. κέτσαπ
- 1 αβγό
- 1 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
- 40 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
- 3 κ. σ. ούζο
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 700 g. φιλέτο μπακαλιάρου
- 1 φλ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 3 κριθαροκουλούρες μουλιασμένες και καλά στυμμένες
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- αλάτι,
- 1 χυμός από 1 λεμόνι
- 3 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
- 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 150 g. φρυγανιά, τριμμένη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 κ. γ. κέτσαπ
- 1 αβγό
- 1 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
- 40 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
- 3 κ. σ. ούζο