Ψαρονέφρι με βερίκοκα και σάλτσα μήλου
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1,5 ψαρονέφρι ανοιγμένο στη μέση
- 2 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο
- ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 πράσινο μήλο (για τη γέμιση)
- 6 φρέσκα βερίκοκα χωρίς κουκούτσι (για τη γέμιση)
- 1 ξύλο κανέλα (για τη γέμιση)
- 1 κ.σ. μέλι (για τη γέμιση)
- 1/2 κ.σ. βούτυρο (για τη γέμιση)
- λίγο φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1,5 ψαρονέφρι ανοιγμένο στη μέση
- 2 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο
- ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 πράσινο μήλο (για τη γέμιση)
- 6 φρέσκα βερίκοκα χωρίς κουκούτσι (για τη γέμιση)
- 1 ξύλο κανέλα (για τη γέμιση)
- 1 κ.σ. μέλι (για τη γέμιση)
- 1/2 κ.σ. βούτυρο (για τη γέμιση)
- λίγο φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)