Recipe Search ResultsΨαρονέφρι με βερίκοκα και σάλτσα μήλου
Ab logo
  • Ψαρονέφρι με βερίκοκα και σάλτσα μήλου

Ψαρονέφρι με βερίκοκα και σάλτσα μήλου

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Ψαρονέφρι με βερίκοκα και σάλτσα μήλου
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1,5 ψαρονέφρι ανοιγμένο στη μέση
  • 2 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο
  • ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 πράσινο μήλο (για τη γέμιση)
  • 6 φρέσκα βερίκοκα χωρίς κουκούτσι (για τη γέμιση)
  • 1 ξύλο κανέλα (για τη γέμιση)
  • 1 κ.σ. μέλι (για τη γέμιση)
  • 1/2 κ.σ. βούτυρο (για τη γέμιση)
  • λίγο φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
  • 1,5 ψαρονέφρι ανοιγμένο στη μέση
  • 2 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο
  • ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 πράσινο μήλο (για τη γέμιση)
  • 6 φρέσκα βερίκοκα χωρίς κουκούτσι (για τη γέμιση)
  • 1 ξύλο κανέλα (για τη γέμιση)
  • 1 κ.σ. μέλι (για τη γέμιση)
  • 1/2 κ.σ. βούτυρο (για τη γέμιση)
  • λίγο φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)