Start cooking
Κόβουμε το μήλο σε κύβους και το βάζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι με τα υπόλοιπα υλικά για τη γέμιση και βράζουμε μέχρι που να λιώσει το μήλο (περίπου 8 λεπτά). Αφαιρούμε την κανέλα και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Αλείφουμε το ψαρονέφρι με τη γέμιση από τη μία πλευρά, τυλίγουμε και δένουμε με ένα σπάγκο ή με οδοντογλυφίδες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε ελαιόλαδο, θυμάρι και ολόκληρη τη σκελίδα σκόρδου. Στη συνέχεια, βάζουμε το ψαρονέφρι που έχουμε ήδη αλατοπιπερώσει, του δίνουμε καλό χρώμα απ’όλες τις πλευρές και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
TIP: Μην το παραψήσετε ακόμα κι αν είναι λίγο κόκκινο μέσα! Μη ξεχνάμε ότι το ψαρονέφρι, εάν παραψηθεί, δεν τρώγεται!