Ψευτοκεφτέδες Σαντορίνης
by Τίνα Webb

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 800 γρ. σφιχτές, ώριμες τομάτες, περασμένες στον τρίφτη
- 3 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού
- ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- 800 γρ. σφιχτές, ώριμες τομάτες, περασμένες στον τρίφτη
- 3 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού
- ελαιόλαδο για τηγάνισμα