Η συνταγή είναι εξαιρετικά απλή. Χρειάζεστε ένα βαθύ τηγάνι, αν είναι δυνατόν αντικολλητικό. Ρίχνετε μέσα τις 2 κουταλιές ηλιέλαιο και τις μπουκίτσες του κρέατος. Τις σοτάρετε ανακατεύοντας μέχρι να πάρουν ένα ρόδινο χρώμα. Στη συνέχεια ρίχνετε μέσα το κουκουνάρι, τις πιπεριές, το καλαμπόκι και σοτάρετε για ακόμη 1-2 λεπτά. Τέλος ρίχνετε μέσα το βρασμένο κοφτό μακαρονάκι. Ανακατεύετε, διαλύετε το wasabi μέσα στη σόγια και ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι. Ανακατεύετε και σερβίρετε.