Ψιλοκομμένο μοσχαρίσιο φιλέτο με κοφτό μακαρονάκι, σάλτσα σόγιας και wasabi.
by Ηλίας Μαμαλάκης

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 250 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε μικρές μπουκίτσες
- 200 γρ. κοφτό μακαρονάκι έτοιμο βρασμένο σε άφθονο αλατισμένο νερό
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
- 2 κουταλιές της σούπας βρασμένο καλαμπόκι
- 1 φλιτζάνι του καφέ σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλιά του γλυκού σάλτσα wasabi
- 2 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο
- 250 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε μικρές μπουκίτσες
- 200 γρ. κοφτό μακαρονάκι έτοιμο βρασμένο σε άφθονο αλατισμένο νερό
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
- 2 κουταλιές της σούπας βρασμένο καλαμπόκι
- 1 φλιτζάνι του καφέ σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλιά του γλυκού σάλτσα wasabi
- 2 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο