Recipe Search ResultsΨητή γαλοπούλα με πορτοκάλι, δενδρολίβανο και μπέικον
Ab logo
  • Ψητή γαλοπούλα με πορτοκάλι, δενδρολίβανο και μπέικον

Ψητή γαλοπούλα με πορτοκάλι, δενδρολίβανο και μπέικον

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Ψητή γαλοπούλα με πορτοκάλι, δενδρολίβανο και μπέικον
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • 2 μεγάλα πορτοκάλια
  • 1 γαλοπούλα
  • 12 μεγάλα κλαδάκια δενδρολίβανου
  • 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
  • 12 φέτες μπέικον
  • 600 ml ζωμό κοτόπουλου (για το ζωμό)
  • 300 ml λευκό κρασί
  • 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • Αλάτι
  • 2 κουταλιές του τσαγιού μουστάρδα
  • πιπέρι
  • 2 μεγάλα πορτοκάλια
  • 1 γαλοπούλα
  • 12 μεγάλα κλαδάκια δενδρολίβανου
  • 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
  • 12 φέτες μπέικον
  • 600 ml ζωμό κοτόπουλου (για το ζωμό)
  • 300 ml λευκό κρασί
  • 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • Αλάτι
  • 2 κουταλιές του τσαγιού μουστάρδα
  • πιπέρι