Ψητή γαλοπούλα με πορτοκάλι, δενδρολίβανο και μπέικον
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 2 μεγάλα πορτοκάλια
- 1 γαλοπούλα
- 12 μεγάλα κλαδάκια δενδρολίβανου
- 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 12 φέτες μπέικον
- 600 ml ζωμό κοτόπουλου (για το ζωμό)
- 300 ml λευκό κρασί
- 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- Αλάτι
- 2 κουταλιές του τσαγιού μουστάρδα
- πιπέρι
- 2 μεγάλα πορτοκάλια
- 1 γαλοπούλα
- 12 μεγάλα κλαδάκια δενδρολίβανου
- 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 12 φέτες μπέικον
- 600 ml ζωμό κοτόπουλου (για το ζωμό)
- 300 ml λευκό κρασί
- 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- Αλάτι
- 2 κουταλιές του τσαγιού μουστάρδα
- πιπέρι