Ψητό ανθότυρο με γλυκό τριαντάφυλλο
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 100 ml νερό
- 300 g. αλεύρι
- 1 αλάτι
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κεφαλάκι ανθότυρο των 500 γρ, σε 4 φέτες πάχους περίπου 3 εκ
- 1 κρόκο αβγού
- 1 κ.σ. σουσάμι άσπρο
- 1 κ. σ. σουσάμι μαύρο
- 1 πιπερίτσα καυτερή, ψιλοκομμένη
- 100 ml νερό
- 200 μαρμελάδα τριαντάφυλλο
- 100 ml νερό
- 300 g. αλεύρι
- 1 αλάτι
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κεφαλάκι ανθότυρο των 500 γρ, σε 4 φέτες πάχους περίπου 3 εκ
- 1 κρόκο αβγού
- 1 κ.σ. σουσάμι άσπρο
- 1 κ. σ. σουσάμι μαύρο
- 1 πιπερίτσα καυτερή, ψιλοκομμένη
- 100 ml νερό
- 200 μαρμελάδα τριαντάφυλλο