Ψητό λαβράκι με πατατούλες, λιαστές τομάτες και κάπαρη
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 κιλό μικρές πατατούλες
- 1,5 κιλά λαβράκι
- 6 τοματίνια κομμένα στη μέση
- 5 λιαστές τομάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
- 2 κλαδάκια ρίγανη
- πιπέρι
- 1/2 κιλό μικρές πατατούλες
- 1,5 κιλά λαβράκι
- 6 τοματίνια κομμένα στη μέση
- 5 λιαστές τομάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
- 2 κλαδάκια ρίγανη
- πιπέρι