Recipe Search ResultsΡαβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου
Ab logo
  • Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου

Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου

by MADEWITHAB

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Christmas
Main courses
Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου

Ingredients for 4 People

4 People
  • 400 ραβιόλια με γέμιση τυριού
  • 16 φύλλα φασκόμηλου
  • 3 κ.σ. βούτυρο φρέσκο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 100 ml λευκό, ξηρό κρασί
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 80 g παρμεζάνα, σε φλούδες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

• Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Κρατάμε 1/2 φλιτζ. από το νερό τους και τα στραγγίζουμε. • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το φασκόμηλο και σοτάρουμε για 5-6 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. • Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα ραβιόλια, το νερό που κρατήσαμε και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά. • Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Christmas
Dinner
Winter
Main courses
  • Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου