PT1H30M1 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h9c/hcc/8985173229598.jpg?buildNumber=250 γρ. ρεβίθια, μουσκεμένα όλη νύχτα σε κρύο νερό3 κ.σ. ελαιόλαδο1,5 φλ. ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι4 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο (ή 2 γεμάτες κ.σ. ξερό)4 φύλλα δάφνης1 κ.γ. κουρκουμάς, σε σκόνη300 γρ. καρότα, περασμένη από την ψιλή πλευρά του τρίφτη2 λίτρα νερόαλάτι60 γρ. χυμός λεμονιού (Για το δέσιμο της ρεβιθάδας)πιπέρι1/4 φλ. ελαιόλαδο (Για το δέσιμο της ρεβιθάδας)ξύσμα από 1 λεμόνι (Για το δέσιμο της ρεβιθάδας)1 ξύσμα από φλούδα πορτοκαλιού (Για το δέσιμο της ρεβιθάδας)4 - 5 ίνες κρόκος Κοζάνης (Για το δέσιμο της ρεβιθάδας)