Ρεβιθάδα στη γάστρα με ντοματίνια και χωριάτικο λουκάνικο
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1/2 κιλό ρεβίθια μουσκεμένα αποβραδίς σε ζεστό νερό
- 3 λουκάνικα χωριάτικα, σε χοντρές ροδέλες
- 2 κρεμμύδια ξερά, τριμμένα
- 100 ml λευκό κρασί
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, σε κομμάτια
- 1/4 κ. γ. μπούκοβο καυτερό ή όσο μας αρέσει
- 500 γρ. ντοματίνια
- 400 ml ζεστό νερό
- 70 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1/2 κιλό ρεβίθια μουσκεμένα αποβραδίς σε ζεστό νερό
- 3 λουκάνικα χωριάτικα, σε χοντρές ροδέλες
- 2 κρεμμύδια ξερά, τριμμένα
- 100 ml λευκό κρασί
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, σε κομμάτια
- 1/4 κ. γ. μπούκοβο καυτερό ή όσο μας αρέσει
- 500 γρ. ντοματίνια
- 400 ml ζεστό νερό
- 70 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο