Ρεβίθια με αλλαντικά και αποξηραμένα βερίκοκα
by Σιμόνη Καφίρη, Κωσταντίνος Μπάρδης

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 μέτριο λουκάνικο πικάντικο
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 200 γρ. καπνιστό μπέικον
- 1 κουτί τομάτα κονκασέ
- 125 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
- 2 μέτρια κρεμμύδια
- 1 καρότο
- 2 γαρύφαλλα
- 1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο
- 1/2 φλιτζάνι δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών (από κύβο)
- 1 δάφνη
- 2 κλαδάκια μαϊντανό
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Καυτερό πιπέρι καγιέν
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 μέτριο λουκάνικο πικάντικο
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 200 γρ. καπνιστό μπέικον
- 1 κουτί τομάτα κονκασέ
- 125 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
- 2 μέτρια κρεμμύδια
- 1 καρότο
- 2 γαρύφαλλα
- 1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο
- 1/2 φλιτζάνι δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών (από κύβο)
- 1 δάφνη
- 2 κλαδάκια μαϊντανό
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Καυτερό πιπέρι καγιέν