Ρεβίθια με χοιρινό
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 400 γρ. ρεβύθια Γρεβενών, κοντά στην Ελληνική γη, μουλιασμένα σε ζεστό νερό από το βράδυ
- 500 γρ. χοιρινό μπούτι, σε κομμάτια
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 60 ml ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κομματάκια
- 250 γρ. ντοματάκια κονκασέ, πολτοποιημένα
- 1/2 κ. γ. μπούκοβο
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γρ. ρεβύθια Γρεβενών, κοντά στην Ελληνική γη, μουλιασμένα σε ζεστό νερό από το βράδυ
- 500 γρ. χοιρινό μπούτι, σε κομμάτια
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 60 ml ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κομματάκια
- 250 γρ. ντοματάκια κονκασέ, πολτοποιημένα
- 1/2 κ. γ. μπούκοβο
- αλάτι
- πιπέρι