Ρεβίθια με κότσι στο φούρνο
by Σιμόνη Καφίρη, Κωσταντίνος Μπάρδης

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 3 κλαδάκια σέλινο,ψιλοκομμένο
- 2,5 κιλά περίπου κότσι μοσχαρίσιο (με κόκαλα,μεδούλι και ψαχνό),κομμένο σε έξι μερίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 2 καρότα, σε ροδέλες
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 3 (χυμό) λεμόνια,
- 3 κλαδάκια σέλινο,ψιλοκομμένο
- 2,5 κιλά περίπου κότσι μοσχαρίσιο (με κόκαλα,μεδούλι και ψαχνό),κομμένο σε έξι μερίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 2 καρότα, σε ροδέλες
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 3 (χυμό) λεμόνια,