Ρεβίθια σαλάτα με μελιτζάνες, τομάτες και δενδρολίβανο
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 300 γρ. ρεβίθια
- 1 κλαράκι δενδρολίβανο για να βράσουν τα ρεβίθια
- 1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το τηγάνι και για τη σαλάτα)
- 2 τομάτες ώριμες σφιχτές, ξεφλουδισμένες κομμένες σε φέτες
- κορφούλα δενδρολίβανου (για διακόσμηση και για άρωμα)
- πιπέρι
- Αλάτι
- 300 γρ. ρεβίθια
- 1 κλαράκι δενδρολίβανο για να βράσουν τα ρεβίθια
- 1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το τηγάνι και για τη σαλάτα)
- 2 τομάτες ώριμες σφιχτές, ξεφλουδισμένες κομμένες σε φέτες
- κορφούλα δενδρολίβανου (για διακόσμηση και για άρωμα)
- πιπέρι
- Αλάτι