Ρεβιθόσουπα με σέλερι
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 3 φλιτζάνια τσαγιού ρεβίθια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1 βλαστό σέλερι ή φλιτζάνι τσαγιού σελινόριζα κομμένο σε φέτες
- 1 κουταλάκι γλυκού καυτερή πάπρικα
- 1 κουταλάκι γλυκού τριμμένο κύμινο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 δαφνόφυλλο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 μέτριο λεμόνι (χυμό)
- 3 φλιτζάνια τσαγιού ρεβίθια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1 βλαστό σέλερι ή φλιτζάνι τσαγιού σελινόριζα κομμένο σε φέτες
- 1 κουταλάκι γλυκού καυτερή πάπρικα
- 1 κουταλάκι γλυκού τριμμένο κύμινο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 δαφνόφυλλο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 μέτριο λεμόνι (χυμό)