Recipe Search ResultsΡιζομακάρονα με sticks μοσχαριού και λαχανικά εποχής
Ab logo
  • Ριζομακάρονα με sticks μοσχαριού και λαχανικά εποχής

Ριζομακάρονα με sticks μοσχαριού και λαχανικά εποχής

by Τίνα Webb
Ριζομακάρονα με sticks μοσχαριού και λαχανικά εποχής
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1/2 κιλό ριζομακάρονα
  • 2 κουταλιές της σούπας σισαμέλαιο
  • 350 γρ. φιλέτα μοσχάρι
  • 4 φέτες τζίντζερ
  • 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο αρακά
  • 12 σπαράγγια κομμένα στη μέση κατά μήκος
  • 50 γρ. φιστίκια κάσιους
  • 1 κουταλιά κορν φλάουερ
  • 1,5 κουταλιές της σούπας ξίδι ρυζιού ή sherry
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο
  • 1/4 κουταλιά του γλυκού πιπέρι Sichuan
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κιλό ριζομακάρονα
  • 2 κουταλιές της σούπας σισαμέλαιο
  • 350 γρ. φιλέτα μοσχάρι
  • 4 φέτες τζίντζερ
  • 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο αρακά
  • 12 σπαράγγια κομμένα στη μέση κατά μήκος
  • 50 γρ. φιστίκια κάσιους
  • 1 κουταλιά κορν φλάουερ
  • 1,5 κουταλιές της σούπας ξίδι ρυζιού ή sherry
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο
  • 1/4 κουταλιά του γλυκού πιπέρι Sichuan
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο