Ριζομακάρονα με sticks μοσχαριού και λαχανικά εποχής
by Τίνα Webb

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 κιλό ριζομακάρονα
- 2 κουταλιές της σούπας σισαμέλαιο
- 350 γρ. φιλέτα μοσχάρι
- 4 φέτες τζίντζερ
- 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
- 1 φλιτζάνι φρέσκο αρακά
- 12 σπαράγγια κομμένα στη μέση κατά μήκος
- 50 γρ. φιστίκια κάσιους
- 1 κουταλιά κορν φλάουερ
- 1,5 κουταλιές της σούπας ξίδι ρυζιού ή sherry
- 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. ηλιέλαιο
- 1/4 κουταλιά του γλυκού πιπέρι Sichuan
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- 1/2 κιλό ριζομακάρονα
- 2 κουταλιές της σούπας σισαμέλαιο
- 350 γρ. φιλέτα μοσχάρι
- 4 φέτες τζίντζερ
- 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
- 1 φλιτζάνι φρέσκο αρακά
- 12 σπαράγγια κομμένα στη μέση κατά μήκος
- 50 γρ. φιστίκια κάσιους
- 1 κουταλιά κορν φλάουερ
- 1,5 κουταλιές της σούπας ξίδι ρυζιού ή sherry
- 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. ηλιέλαιο
- 1/4 κουταλιά του γλυκού πιπέρι Sichuan
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο