Ριζότο φούρνου με τοματίνια, σπανάκι και καπνιστό μπέικον
by Τίνα Webb

Hard
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 250 γρ. μπέικον καπνιστό
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 25 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 100 ml λευκό κρασί
- 150 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση
- 150 γρ. baby σπανάκι
- 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 700 ml ζεστό ζωμό λαχανικών
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 250 γρ. μπέικον καπνιστό
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 25 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 100 ml λευκό κρασί
- 150 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση
- 150 γρ. baby σπανάκι
- 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 700 ml ζεστό ζωμό λαχανικών
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι