Recipe Search ResultsΡιζότο φούρνου με τοματίνια, σπανάκι και καπνιστό μπέικον
  • Ριζότο φούρνου με τοματίνια, σπανάκι και καπνιστό μπέικον

Ριζότο φούρνου με τοματίνια, σπανάκι και καπνιστό μπέικον

by Τίνα Webb
Ριζότο φούρνου με τοματίνια, σπανάκι και καπνιστό μπέικον
Hard
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 250 γρ. μπέικον καπνιστό
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 25 γρ. βούτυρο
  • 300 γρ. ρύζι για ριζότο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 150 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση 
  • 150 γρ. baby σπανάκι
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 700 ml ζεστό ζωμό λαχανικών
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 250 γρ. μπέικον καπνιστό
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 25 γρ. βούτυρο
  • 300 γρ. ρύζι για ριζότο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 150 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση 
  • 150 γρ. baby σπανάκι
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 700 ml ζεστό ζωμό λαχανικών
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι