Ριζότο με chorizo, ραντίτσιο και κόκκινο κρασί
by Τίνα Webb

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 175 γρ. chorizo ή χωριάτικα λουκάνικα
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 300 ml κόκκινο κρασί
- 700 ml ζεστό ζωμό λαχανικών
- 175 γρ. ραντίτσιο κομμένα σε λωρίδες
- 25 γρ. βούτυρο
- 60 γρ. πεκορίνο τριμμένα
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 175 γρ. chorizo ή χωριάτικα λουκάνικα
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 300 ml κόκκινο κρασί
- 700 ml ζεστό ζωμό λαχανικών
- 175 γρ. ραντίτσιο κομμένα σε λωρίδες
- 25 γρ. βούτυρο
- 60 γρ. πεκορίνο τριμμένα
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι