Ριζότο με καραβίδες, πιπερόριζα και ροζ πιπέρι
by Τίνα Webb

Hard
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 750 γρ. καραβίδες μικρές
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη πιπερόριζα
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 700 ml ζωμό από τις καραβίδες (ζεστό)
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- 100 ml λευκό κρασί
- Αλάτι
- 750 γρ. καραβίδες μικρές
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη πιπερόριζα
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 700 ml ζωμό από τις καραβίδες (ζεστό)
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- 100 ml λευκό κρασί
- Αλάτι