Ριζότο με κολοκύθα και κατσικίσιο τυρί
by Τίνα Webb

Hard
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 900 γρ. Κολοκύθες
- Αλάτι
- πιπέρι
- 25 γρ. βούτυρο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών (ζεστό)
- 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό)
- 100 γρ. κατσικίσιο τυρί ή μασκαρπόνε
- 900 γρ. Κολοκύθες
- Αλάτι
- πιπέρι
- 25 γρ. βούτυρο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών (ζεστό)
- 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό)
- 100 γρ. κατσικίσιο τυρί ή μασκαρπόνε