Ριζότο με σπαράγγια, γαρίδες και ξύσμα λεμονιού
by Κωνσταντίνος Μπάρδης & Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 200 γρ. ρύζι αρμπόριο
- 20 γαρίδες μέτριες, καθαρισμένες από το κέλυφος κρατώντας μόνο την ουρίτσα τους
- 3 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
- 4 καθαρισμένα σπαράγγια
- 1 ματσάκι με αρωματικά χόρτα (θυμάρι, δάφνη), δεμένα σε βαμβακερή γάζα
- 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
- Ξύσμα λεμονιού
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200 γρ. ρύζι αρμπόριο
- 20 γαρίδες μέτριες, καθαρισμένες από το κέλυφος κρατώντας μόνο την ουρίτσα τους
- 3 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
- 4 καθαρισμένα σπαράγγια
- 1 ματσάκι με αρωματικά χόρτα (θυμάρι, δάφνη), δεμένα σε βαμβακερή γάζα
- 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
- Ξύσμα λεμονιού
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι