Recipe Search ResultsΡιζότο με σπαράγγια, γαρίδες και ξύσμα λεμονιού
Ab logo
  • Ριζότο με σπαράγγια, γαρίδες και ξύσμα λεμονιού

Ριζότο με σπαράγγια, γαρίδες και ξύσμα λεμονιού

by Κωνσταντίνος Μπάρδης & Μυρσίνη Λαμπράκη
Ριζότο με σπαράγγια, γαρίδες και ξύσμα λεμονιού
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 200 γρ. ρύζι αρμπόριο
  • 20 γαρίδες μέτριες, καθαρισμένες από το κέλυφος κρατώντας μόνο την ουρίτσα τους
  • 3 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
  • 4 καθαρισμένα σπαράγγια
  • 1 ματσάκι με αρωματικά χόρτα (θυμάρι, δάφνη), δεμένα σε βαμβακερή γάζα
  • 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
  • Ξύσμα λεμονιού
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 200 γρ. ρύζι αρμπόριο
  • 20 γαρίδες μέτριες, καθαρισμένες από το κέλυφος κρατώντας μόνο την ουρίτσα τους
  • 3 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
  • 4 καθαρισμένα σπαράγγια
  • 1 ματσάκι με αρωματικά χόρτα (θυμάρι, δάφνη), δεμένα σε βαμβακερή γάζα
  • 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
  • Ξύσμα λεμονιού
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι