facebook-pixel
Recipe Search ResultsΡοδάκινα με τόνο, για πρώτο πιάτο
Ab logo
  • Ροδάκινα με τόνο, για πρώτο πιάτο
Ροδάκινα με τόνο, για πρώτο πιάτο

Ροδάκινα με τόνο, για πρώτο πιάτο

by Σιμόνη Καφίρη
Hard
1'- 30'
4/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 2 κουτιά τόνο φιλέτο σε νερό
  • 6 ροδάκινα κομπόστα
  • 1 κουταλιά πάπρικα ή πιπέρι καγιέν
  • Αλάτι
  • 3 κουταλιές μαγιονέζα (σπιτική ή του εμπορίου)
  • πιπέρι
  • 2 κουτιά τόνο φιλέτο σε νερό
  • 6 ροδάκινα κομπόστα
  • 1 κουταλιά πάπρικα ή πιπέρι καγιέν
  • Αλάτι
  • 3 κουταλιές μαγιονέζα (σπιτική ή του εμπορίου)
  • πιπέρι

Start cooking

Σουρώνετε τον τόνο και τον ανακατεύετε σε σαλατιέρα με τη μαγιονέζα. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά και πασπαλίζετε με πάπρικα ή, αν αγαπάτε τις καυτερές γεύσεις, με πιπέρι καγιέν. Κόβετε το ροδάκινα σε μικρά κομμάτια και βάζετε μία στρώση σε κοντόχοντρα ποτήρια. Σκεπάζετε τα ροδάκινα με το μίγμα του τόνου και μοιράζετε από πάνω τα υπόλοιπα ροδάκινα. Βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν σερβίρετε.

 

Για την κομπόστα ροδάκινων:

Βάζετε σε κατσαρόλα 4 ποτήρια νερό με 1 ποτήρι ζάχαρη και τη φλούδα 1 λεμονιού. Βράζετε το μίγμα για 5 λεπτά και ρίχνετε μέσα τα ροδάκινα ολόκληρα. Τα βράζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, τα ξεφλουδίζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν πριν τα χρησιμοποιήσετε. (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ροδάκινα κομπόστα του εμπορίου)

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Romantic Meal
Other
All seasons
Starters & nibbles

Shop recipe for 4 servings

  • 7139831
  • Κομπόστα Ροδάκινα Μισά 410g
    This item is no longer available
    7083252
  • Μαγιονέζα Με Αυγό 300 ml
    This item is no longer available
    7072092
  • Πιπέρι Καγιέν 35 gr
    This item is no longer available
    7064456