Ροδέλες από ρολό με τυριά και λιαστές τομάτες
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 4 αβγά
- 100 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
- 3 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
- 1 πρέζα αλάτι
- 200 γρ. κατίκι (για τη γέμιση)
- 200 γρ. ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 4 (για τη γέμιση) τομάτες λιαστές
- 2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα τριμμένη (για τη γέμιση)
- φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης για σερβίρισμα (για τη γέμιση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 4 αβγά
- 100 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
- 3 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
- 1 πρέζα αλάτι
- 200 γρ. κατίκι (για τη γέμιση)
- 200 γρ. ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 4 (για τη γέμιση) τομάτες λιαστές
- 2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα τριμμένη (για τη γέμιση)
- φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης για σερβίρισμα (για τη γέμιση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)