Ρίχνετε το σαφράν στο βραστό νερό και το αφήνετε 30 λεπτά. Το βάζετε κατόπιν στο μπλέντερ μαζί με τα μισά φιστίκια, το κακουλέ και το μέλι ελαφρά ζεσταμένο σε μπεν μαρί για να γίνει πιο ρευστό και τα χτυπάτε όλα μαζί μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά και να γίνει το μίγμα ομοιογενές. Προσθέτετε το κρύο γάλα και ξαναχτυπάτε μέχρι να αφρίσει.Μοιράζετε το ρόφημα σε φλιτζάνια ή ποτήρια και πασπαλίζετε την επιφάνεια με τα υπόλοιπα φιστίκια, χοντροαλεσμένα και την κανέλα. Σερβίρετε αν θέλετε βάζοντας μέσα σε κάθε ποτήρι από ένα φασολάκι βανίλιας για διακόσμηση και άρωμα.