Start cooking
Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σωτάρουμε για μερικά λεπτά σ’ ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο. Σ΄ένα μπωλ χτυπάμε τ΄ασπράδια, προσθέτουμε τη βρώμη και το γάλα. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το μισό μείγμα της ομελέτας και λίγο σχοινόπρασο και σκεπάζουμε μέχρι να ψηθεί η ομελέτα. Όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα του τηγανιού η ομελέτα και ψηθεί στην επιφάνεια της είναι έτοιμη. Τοποθετούμε πάνω της τις 4 φέτες τυρί, τα μισά μανιτάρια και το αβοκάντο σε φέτες. Τυλίγουμε σε ρολό και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.