facebook-pixel
Recipe Search ResultsΡολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο
Ab logo
  • Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο
Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο

Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο

by Food blogger Funky Cook
"ΝΟΥΝΟΥ Με Το Καλημέρα Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο"
Easy
1'- 30'
0/5
Low

Ingredients forPeople

4 servings
  • 6 τμχ Ασπράδια Αυγού
  • 3 Κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
  • 80 ml NOYNOY Family Πλήρες
  • 8 φέτες NOYNOY Gouda
  • 150 g Λευκά Μανιτάρια
  • 1 τμχ Μεγάλο Αβοκάντο
  • 2 Κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 1 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6 τμχ Ασπράδια Αυγού
  • 3 Κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
  • 80 ml NOYNOY Family Πλήρες
  • 8 φέτες NOYNOY Gouda
  • 150 g Λευκά Μανιτάρια
  • 1 τμχ Μεγάλο Αβοκάντο
  • 2 Κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 1 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Start cooking

Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σωτάρουμε για μερικά λεπτά σ’ ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο. Σ΄ένα μπωλ χτυπάμε τ΄ασπράδια, προσθέτουμε τη βρώμη και το γάλα. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το μισό μείγμα της ομελέτας και λίγο σχοινόπρασο και σκεπάζουμε μέχρι να ψηθεί η ομελέτα. Όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα του τηγανιού η ομελέτα και ψηθεί στην επιφάνεια της είναι έτοιμη. Τοποθετούμε πάνω της τις 4 φέτες τυρί, τα μισά μανιτάρια και το αβοκάντο σε φέτες. Τυλίγουμε σε ρολό και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Breakfast
Breakfast
Other