Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο
by Food blogger Funky Cook
"ΝΟΥΝΟΥ Με Το Καλημέρα
Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο"
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Breakfast
Other

Ingredients for 4 People
- 6 τμχ Ασπράδια Αυγού
- 3 Κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
- 80 ml NOYNOY Family Πλήρες
- 8 φέτες NOYNOY Gouda
- 150 g Λευκά Μανιτάρια
- 1 τμχ Μεγάλο Αβοκάντο
- 2 Κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 1 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Start cooking
Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σωτάρουμε για μερικά λεπτά σ’ ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο. Σ΄ένα μπωλ χτυπάμε τ΄ασπράδια, προσθέτουμε τη βρώμη και το γάλα. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το μισό μείγμα της ομελέτας και λίγο σχοινόπρασο και σκεπάζουμε μέχρι να ψηθεί η ομελέτα. Όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα του τηγανιού η ομελέτα και ψηθεί στην επιφάνεια της είναι έτοιμη. Τοποθετούμε πάνω της τις 4 φέτες τυρί, τα μισά μανιτάρια και το αβοκάντο σε φέτες. Τυλίγουμε σε ρολό και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Breakfast
Breakfast
Other