Ρολά μελιτζάνας με σάλτσα πιπεριάς
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- Αλάτι
- 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 2 κουταλιές σούπας ξίδι (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 8 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες (ή από βάζο) (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 1 φλιτζάνι τριμμένο κρεμμύδι (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 μελιτζάνες φλάσκες
- Βαλσάμικο ξίδι
- 1 κουταλιά σούπας φρέσκια ρίγανη
- 2 κουταλιές σούπας κουκουνάρια καβουρδισμένα
- 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο
- 3 κουταλιές σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένη
- 250 γρ. κατίκι
- 250 γρ. ξινομυζήθρα
- Αλάτι
- 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 2 κουταλιές σούπας ξίδι (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 8 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες (ή από βάζο) (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- 1 φλιτζάνι τριμμένο κρεμμύδι (για τη σάλτσα πιπεριάς)
- ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 μελιτζάνες φλάσκες
- Βαλσάμικο ξίδι
- 1 κουταλιά σούπας φρέσκια ρίγανη
- 2 κουταλιές σούπας κουκουνάρια καβουρδισμένα
- 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο