Ρολάκια μελιτζάνας με σκορδαλιά από λιαστή τομάτα και καρύδι
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 600 g. μελιτζάνες μερικά κλαδάκια σέλινου (για στόλισμα)
- 80 g. καρυδόψιχα
- 2 πατάτες
- 5 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 10 φύλλα δυόσμου, χοντροκομμένα
- 200 g. λιαστές ντομάτες, διατηρημένες σε λάδι
- 3 κλαδάκια μαϊντανού, χοντροκομμένα
- 15 φύλλα φρέσκιας λουΐζας, χοντροκομμένα
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 600 g. μελιτζάνες μερικά κλαδάκια σέλινου (για στόλισμα)
- 80 g. καρυδόψιχα
- 2 πατάτες
- 5 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 10 φύλλα δυόσμου, χοντροκομμένα
- 200 g. λιαστές ντομάτες, διατηρημένες σε λάδι
- 3 κλαδάκια μαϊντανού, χοντροκομμένα
- 15 φύλλα φρέσκιας λουΐζας, χοντροκομμένα
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο