Ρολό χοιρινό με μήλα και γλυκοπατάτες
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2,5 κιλά καρέ χοιρινού
- ελαιόλαδο για το σωτάρισμα
- 1 φλιτζάνι ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανός, ρίγανη, δυόσμος)
- 1 φλιτζάνι ζωμός λαχανικών
- 1 φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί
- 2 μήλα σε φέτες, δίχως τη φλούδα, για τη γέμιση
- βούτυρο για τη σάλτσα
- Αλάτι
- πιπέρι
- 6 ξινόμηλα με τη φλούδα κομμένα στα 4 ή στα 8 ανάλογα με το μέγεθος (Συνοδευτικά που θα ψηθούν μαζί με το ρόλο)
- 5 γλυκοπατάτες, ελαφρά βρασμένες, καθαρισμένες, κομμένες σε κομμάτια (Συνοδευτικά που θα ψηθούν μαζί με το ρόλο)
- 2,5 κιλά καρέ χοιρινού
- ελαιόλαδο για το σωτάρισμα
- 1 φλιτζάνι ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανός, ρίγανη, δυόσμος)
- 1 φλιτζάνι ζωμός λαχανικών
- 1 φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί
- 2 μήλα σε φέτες, δίχως τη φλούδα, για τη γέμιση
- βούτυρο για τη σάλτσα
- Αλάτι
- πιπέρι
- 6 ξινόμηλα με τη φλούδα κομμένα στα 4 ή στα 8 ανάλογα με το μέγεθος (Συνοδευτικά που θα ψηθούν μαζί με το ρόλο)
- 5 γλυκοπατάτες, ελαφρά βρασμένες, καθαρισμένες, κομμένες σε κομμάτια (Συνοδευτικά που θα ψηθούν μαζί με το ρόλο)