Ρολό με φασολάκι και φύλλο κρούστας
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Hard
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 5 φύλλα κρούστας
- 100 γρ. βούτυρο
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 25 γρ. Βούτυρο (για τη γέμιση)
- 3/4 (για τη γέμιση) φασολάκια αμπελοφάσουλα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλα σε νιφάδες (για τη γέμιση)
- 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ξινή μυζήθρα (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας κασέρι τριμμένο (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 5 φύλλα κρούστας
- 100 γρ. βούτυρο
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 25 γρ. Βούτυρο (για τη γέμιση)
- 3/4 (για τη γέμιση) φασολάκια αμπελοφάσουλα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλα σε νιφάδες (για τη γέμιση)
- 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ξινή μυζήθρα (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας κασέρι τριμμένο (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)