Ρολό με κιμά και αυγά
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το μίγμα κιμά)
- 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (για το μίγμα κιμά)
- 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη (για το μίγμα κιμά)
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για το μίγμα κιμά)
- 1/2 φλιτζάνι άσπρο ξηρό κρασί (για το μίγμα κιμά)
- 1 μέτρια τομάτα τριμμένη στον τρίφτη (για το μίγμα κιμά)
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη (για το μίγμα κιμά)
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο (για το μίγμα κιμά)
- 5 αβγά βρασμένα σφιχτά (για το μίγμα κιμά)
- 1 αβγό ελαφρά χτυπημένο (για το μίγμα κιμά)
- Αλάτι
- Ππέρι
- Σάλτσα τομάτας ή μουστάρδα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το μίγμα κιμά)
- 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (για το μίγμα κιμά)
- 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη (για το μίγμα κιμά)
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για το μίγμα κιμά)
- 1/2 φλιτζάνι άσπρο ξηρό κρασί (για το μίγμα κιμά)
- 1 μέτρια τομάτα τριμμένη στον τρίφτη (για το μίγμα κιμά)
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη (για το μίγμα κιμά)
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο (για το μίγμα κιμά)
- 5 αβγά βρασμένα σφιχτά (για το μίγμα κιμά)
- 1 αβγό ελαφρά χτυπημένο (για το μίγμα κιμά)
- Αλάτι
- Ππέρι
- Σάλτσα τομάτας ή μουστάρδα