Start cooking
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τον κιμά μαζί με όλα τα υλικά εκτός από τα βρασμένα αβγά. Πλάθετε πολύ καλά
και απλώνετε τον κιμά σε λεία επιφάνεια σε χοντρό φύλλο ( ή τρία μικρά), βάζοντας στο κέντρο τα αβγά
ολόκληρα. Τα τυλίγετε σε ρολό ή ρολά σφιχτά έτσι ώστε να μην φαίνεται η γέμιση με τα αβγά. Τα βάζετε σε ταψάκι βουτυρωμένο. Χτυπάτε το ασπράδι σε μαρέγκα και περνάτε την επιφάνεια τους με ένα πινέλο για να μην σας ανοίξουν. Αν θέλετε βάζετε τριγύρω μερικές πατατούλες.Ψήνετε σε φούρνο στους 180οC για περίπου 45 λεπτά.