Ρώσικη σαλάτα με αβγά, αρωματικά και τραγανό προσούτο
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 8 κόκκινα αβγά, βρασμένα, κομμένα σε κυβάκια
- 120 γρ. μαγιονέζα
- 50 γρ. μουστάρδα
- 40 ml ελαιόλαδο
- 20 ml λεμόνι
- 1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού
- 1/2 κ. γ. ρίγανη
- 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός
- 5 φέτες προσούτο
- 8 κόκκινα αβγά, βρασμένα, κομμένα σε κυβάκια
- 120 γρ. μαγιονέζα
- 50 γρ. μουστάρδα
- 40 ml ελαιόλαδο
- 20 ml λεμόνι
- 1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού
- 1/2 κ. γ. ρίγανη
- 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός
- 5 φέτες προσούτο