Βάζετε το γάλα σε κατσαρόλα. Μόλις πάρει την πρώτη βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά στο μίνιμουμ και ρίχνετε τη ζάχαρη και το ρύζι καλά ξεπλυμένο, σαν βροχή. Ανακατεύετε κάθε τόσο. Μετά από 20 λεπτά, ρίχνετε το μισό γάλα καρύδας. Συνεχίζετε να ανακατεύετε κάθε τόσο. Όταν πήξει η κρέμα και έχει απορροφηθεί όλο το γάλα από το ρύζι, ρίχνετε και το υπόλοιπο γάλα καρύδας καθώς και τις σταφίδες. Αφήνετε το ρυζόγαλο να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο, για μερικές ώρες. Πριν σερβίρετε, κόβετε τα φρούτα, τα ανακατεύετε με το ρυζόγαλο και το μοιράζετε σε ατομικά μπολ ή μέσα σε ποτήρια με ανοιχτό στόμιο. Πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα, τα φιστίκια και την κανέλα.