Ρυζόγαλο με μπισκότα oreo και sauce καραμέλας
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 6 κουταλιές σούπας ρύζι γλασέ (για το ρυζόγαλο)
- 1 κούπα τσαγιού νερό (για το ρυζόγαλο)
- 4 κούπες γάλα πλήρες (για το ρυζόγαλο)
- 1/2 κούπα ζάχαρη (για το ρυζόγαλο)
- 2 κ.σ. μέλι (για το ρυζόγαλο)
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ (για το ρυζόγαλο)
- 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο (για τη βάση)
- 20 μπισκότα oreo (για τη βάση)
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) (για την καραμέλα)
- 1 φλ. Καστανή ζάχαρη (για την καραμέλα)
- 60 γρ. Βούτυρο (για την καραμέλα)
- 6 κουταλιές σούπας ρύζι γλασέ (για το ρυζόγαλο)
- 1 κούπα τσαγιού νερό (για το ρυζόγαλο)
- 4 κούπες γάλα πλήρες (για το ρυζόγαλο)
- 1/2 κούπα ζάχαρη (για το ρυζόγαλο)
- 2 κ.σ. μέλι (για το ρυζόγαλο)
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ (για το ρυζόγαλο)
- 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο (για τη βάση)
- 20 μπισκότα oreo (για τη βάση)
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) (για την καραμέλα)
- 1 φλ. Καστανή ζάχαρη (για την καραμέλα)
- 60 γρ. Βούτυρο (για την καραμέλα)