Start cooking
Κόβουμε το κολοκυθάκι και σε ένα μεγάλο τηγάνι το σοτάρουμε σε υψηλή θερμοκρασία με το σκόρδο και μια κουταλιά της σούπας λάδι, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε στη άκρη. Έπειτα βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και προσθέτουμε αλάτι. Αφήνουμε τις πέννες από κόκκινη φακή να βράσουν για 7 με 9 λεπτά. Όταν οι πέννες είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε, τις ανακατεύουμε ρίχνοντας ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι και στη συνέχεια τις αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ξύδι από Sherry, τη μουστάρδα, το μέλι και την καπνιστή πάπρικα. Προσθέτουμε στο μείγμα το υπόλοιπο λάδι, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Μόλις κρυώσουν οι πέννες και τα κολοκυθάκια, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνουμε την σαλάτα μας να μαριναριστεί για 30 λεπτά προτού την σερβίρουμε.