Recipe Search ResultsΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ
Ab logo
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

Difficulty

Average

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

Ingredients for 4 People

4 People
  • 500 g Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
  • 300 g μοσχαρίσια ελιά ή κιλότο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 2 κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
  • 500 g τριμμένες ντομάτες
  • 500 ml νερό
  • 1 ξερός βασιλικός
  • 100 g κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Start cooking

Κόβουμε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια. Το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά και το αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό και τον ξερό βασιλικό. Μαγειρεύουμε σε μέτρια ένταση για 1 ώρα. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε ζεστά, με τη σάλτσα και την κεφαλογραβιέρα.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Classic
Everyday recipe
Lunch
Main courses
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ