Recipe Search ResultsΣαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού
Ab logo
  • Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού

Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

5 of 5
Classic
Easter
Salad
Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού

Ingredients for 4 People

4 People
  • 3 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • 200 g. baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
  • 170 g. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ.
  • 1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φλοίδες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Start cooking

• Σε μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. • Προσθέτουμε το σπανάκι, τον σολομό, τις φλοίδες αγγουριού και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε απαλά. • Μεταφέρουμε σε σαλατιέρα και σερβίρουμε αμέσως.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Easter
Lunch
Spring
Salad
  • Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού