Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 200 g. baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
- 170 g. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ.
- 1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φλοίδες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 3 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 200 g. baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
- 170 g. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ.
- 1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φλοίδες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα