Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
5 of 5Classic
Easter
Salad

Ingredients for 4 People
- 3 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 200 g. baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
- 170 g. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ.
- 1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φλοίδες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Start cooking
• Σε μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
• Προσθέτουμε το σπανάκι, τον σολομό, τις φλοίδες αγγουριού και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε απαλά.
• Μεταφέρουμε σε σαλατιέρα και σερβίρουμε αμέσως.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Easter
Lunch
Spring
Salad