PT1H30M4 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h30/h6a/9018187513886.jpg?buildNumber=150 ml έ π. ελαιόλαδο6 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένοχυμός και ξύσμα από 2 ακέρωτα λεμόνια1 κ. γ. ζάχαρη8 φρέσκιες μικρές αγκινάρες, καθαρισμένες (ή αγκιναράκια από 1 βαζάκι, στραγγισμένα και κομμένα στη μέση)φρεσκοτριμμένο πιπέρι2 μέτριες μαραθόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες2 ματσάκια ρόκα