Recipe Search ResultsΣαλάτα µε ρόκα, αγκινάρες και σάλτσα αντσούγιας
Ab logo
  • Σαλάτα µε ρόκα, αγκινάρες και σάλτσα αντσούγιας

Σαλάτα µε ρόκα, αγκινάρες και σάλτσα αντσούγιας

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Σαλάτα µε ρόκα, αγκινάρες και σάλτσα αντσούγιας
Average
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 150 ml έ π. ελαιόλαδο
  • 6 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα
  • 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
  • χυμός και ξύσμα από 2 ακέρωτα λεμόνια
  • 1 κ. γ. ζάχαρη
  • 8 φρέσκιες μικρές αγκινάρες, καθαρισμένες (ή αγκιναράκια από 1 βαζάκι, στραγγισμένα και κομμένα στη μέση)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 μέτριες μαραθόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 ματσάκια ρόκα
  • 150 ml έ π. ελαιόλαδο
  • 6 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα
  • 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
  • χυμός και ξύσμα από 2 ακέρωτα λεμόνια
  • 1 κ. γ. ζάχαρη
  • 8 φρέσκιες μικρές αγκινάρες, καθαρισμένες (ή αγκιναράκια από 1 βαζάκι, στραγγισμένα και κομμένα στη μέση)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 μέτριες μαραθόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 ματσάκια ρόκα