Σαλάτα µε ρόκα, αγκινάρες και σάλτσα αντσούγιας
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 150 ml έ π. ελαιόλαδο
- 6 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα
- 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- χυμός και ξύσμα από 2 ακέρωτα λεμόνια
- 1 κ. γ. ζάχαρη
- 8 φρέσκιες μικρές αγκινάρες, καθαρισμένες (ή αγκιναράκια από 1 βαζάκι, στραγγισμένα και κομμένα στη μέση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 μέτριες μαραθόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 ματσάκια ρόκα
- 150 ml έ π. ελαιόλαδο
- 6 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα
- 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- χυμός και ξύσμα από 2 ακέρωτα λεμόνια
- 1 κ. γ. ζάχαρη
- 8 φρέσκιες μικρές αγκινάρες, καθαρισμένες (ή αγκιναράκια από 1 βαζάκι, στραγγισμένα και κομμένα στη μέση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 μέτριες μαραθόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 ματσάκια ρόκα