Σαλάτα Σίζαρς
by Βίκυ Σμυρλή

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 (εσωτερικά φύλλα) κομμένα σε μεγάλα κομμάτια μαρούλια
- 2 σκελίδες σκόρδου για να αρωματιστεί το μπολ
- Κρουτόν με άρωμα σκόρδου, έτοιμο ή σπιτικό
- από παρμεζάνα
- πιπέρι μαύρο
- 2 κρόκοι αβγών σφιχτών, θρυμματισμένων με το πιρούνι (για το ντρέσινγκ)
- 3 κουταλιές της σούπας χυμούς λεμονιών ή ξίδι (για το ντρέσινγκ)
- 1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό μουστάρδα Ντιζόν (για το ντρέσινγκ)
- 2 (δίχως κοκαλάκια), πολτοποιημένα (για το ντρέσινγκ) φιλέτα αντσούγιας
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
- 2 (εσωτερικά φύλλα) κομμένα σε μεγάλα κομμάτια μαρούλια
- 2 σκελίδες σκόρδου για να αρωματιστεί το μπολ
- Κρουτόν με άρωμα σκόρδου, έτοιμο ή σπιτικό
- από παρμεζάνα
- πιπέρι μαύρο
- 2 κρόκοι αβγών σφιχτών, θρυμματισμένων με το πιρούνι (για το ντρέσινγκ)
- 3 κουταλιές της σούπας χυμούς λεμονιών ή ξίδι (για το ντρέσινγκ)
- 1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό μουστάρδα Ντιζόν (για το ντρέσινγκ)
- 2 (δίχως κοκαλάκια), πολτοποιημένα (για το ντρέσινγκ) φιλέτα αντσούγιας
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)