Σαλάτα φαλάφελ με σάλτσα ταχίνι
by #MadeWithAB
ΤΡΩΜΕ ΥΓΙΕΙΝΑ

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 φλ. ρεβίθια, μουλιασμένα αποβραδίς σε νερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 φλ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 φλ. κόκκινο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο + 1/4 φλ. σε ροδέλες
- 5 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. κύμινο
- 5 κ.σ. ταχίνι
- 7 ραπανάκια, σε φετάκια
- 5 κ.σ. ζεστό νερό
- 1 αγγούρι, σε φετάκια
- 6 φλ. τρυφερό μαρούλι
- 12 τοματίνια, κομμένα στα 4
- 1 φλ. ρεβίθια, μουλιασμένα αποβραδίς σε νερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 φλ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 φλ. κόκκινο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο + 1/4 φλ. σε ροδέλες
- 5 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. κύμινο
- 5 κ.σ. ταχίνι
- 7 ραπανάκια, σε φετάκια
- 5 κ.σ. ζεστό νερό
- 1 αγγούρι, σε φετάκια
- 6 φλ. τρυφερό μαρούλι
- 12 τοματίνια, κομμένα στα 4