Σαλάτα «φουλ στο κόκκινο»
by #MadeWithAB
Σαλάτα «φουλ στο κόκκινο»

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 5 μέτρια παντζάρια
- 100 ελαιόλαδο
- 300 g ντοματίνια
- αλάτι
- 300 g φράουλες
- πιπέρι
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- 60 g κατίκι Δομοκού
- 50 ml χυμό πορτοκαλιού
- 1 κ.σ μουστάρδα με κόκκους
- 1 κ.σ πετιμέζι
- 1 κ.σ μηλόξιδο
- 5 μέτρια παντζάρια
- 100 ελαιόλαδο
- 300 g ντοματίνια
- αλάτι
- 300 g φράουλες
- πιπέρι
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- 60 g κατίκι Δομοκού
- 50 ml χυμό πορτοκαλιού
- 1 κ.σ μουστάρδα με κόκκους
- 1 κ.σ πετιμέζι
- 1 κ.σ μηλόξιδο