Σαλάτα λάχανο με σύγκλινο και ντρέσινγκ από ξερά σύκα
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/4 ψιλοκομμένο λευκό λάχανο
- 1 ψιλοτριμμένο καρότο
- 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
- 30 γρ. σύγκλινο Μάνης ή απάκι Κρήτης
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κουταλάκι του γλυκού απαλή μουστάρδα (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξίδι (για το ντρέσινγκ)
- 1,5 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα (για το ντρέσινγκ)
- 2 κουταλιές της σούπας μοσχάτο κρασί Λήμνου ή Σάμου (για το ντρέσινγκ)
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 1/4 ψιλοκομμένο λευκό λάχανο
- 1 ψιλοτριμμένο καρότο
- 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
- 30 γρ. σύγκλινο Μάνης ή απάκι Κρήτης
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κουταλάκι του γλυκού απαλή μουστάρδα (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξίδι (για το ντρέσινγκ)
- 1,5 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα (για το ντρέσινγκ)
- 2 κουταλιές της σούπας μοσχάτο κρασί Λήμνου ή Σάμου (για το ντρέσινγκ)
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)