Σαλάτα με χυλοπίτες, ντοματίνια και μοτσαρέλα
by ΑΒ FOOD STORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
5 of 5Classic
Summer Meal
Salad

Ingredients for 2 People
- 200 g χυλοπίτες
- 250 g τρίχρωμα ντοματίνια
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 2 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος
- 150 g μοτσαρέλα buffalo, σε κομμάτια
- φυλλαράκια βασιλικού
Start cooking
Βράζουμε τις χυλοπίτες, τις σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τα αραδιάζουμε σε ταψί και ψήνουμε για λίγα λεπτά στους 200°C. Ρίχνουμε τα ντοματίνια στις χυλοπίτες μαζί με το ελαιόλαδο, το ξίδι και τον βασιλικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με τη μοτσαρέλα και φυλλαράκια βασιλικού.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Summer Meal
Lunch
Summer
Salad