Recipe Search ResultsΣαλάτα με χυλοπίτες, ντοματίνια και μοτσαρέλα
Ab logo
  • Σαλάτα με χυλοπίτες, ντοματίνια και μοτσαρέλα

Σαλάτα με χυλοπίτες, ντοματίνια και μοτσαρέλα

by ΑΒ FOOD STORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

5 of 5
Classic
Summer Meal
Salad
Σαλάτα με χυλοπίτες, ντοματίνια και μοτσαρέλα

Ingredients for 2 People

2 People
  • 200 g χυλοπίτες
  • 250 g τρίχρωμα ντοματίνια
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
  • 2 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 150 g μοτσαρέλα buffalo, σε κομμάτια
  • φυλλαράκια βασιλικού

Start cooking

Βράζουμε τις χυλοπίτες, τις σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τα αραδιάζουμε σε ταψί και ψήνουμε για λίγα λεπτά στους 200°C. Ρίχνουμε τα ντοματίνια στις χυλοπίτες μαζί με το ελαιόλαδο, το ξίδι και τον βασιλικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με τη μοτσαρέλα και φυλλαράκια βασιλικού.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Summer Meal
Lunch
Summer
Salad
  • Σαλάτα με χυλοπίτες, ντοματίνια και μοτσαρέλα