Σαλάτα με φασολάκια πέστο και φλούδες παρμεζάνας
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό φρέσκα φασολάκια
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
- 1 σκελίδα μικρή σκόρδο πολτοποιημένη, προαιρετικά
- 1 κουταλιά της σούπας πέστο βασιλικού
- 1 φλιτζάνι τσαγιού όχι καλά γεμάτο παρμεζάνα
- 6 μικρά τοματίνια
- 1 κιλό φρέσκα φασολάκια
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
- 1 σκελίδα μικρή σκόρδο πολτοποιημένη, προαιρετικά
- 1 κουταλιά της σούπας πέστο βασιλικού
- 1 φλιτζάνι τσαγιού όχι καλά γεμάτο παρμεζάνα
- 6 μικρά τοματίνια