Σαλάτα με φασόλια και σπανάκι
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 250 γρ. φασόλια πλακέ Καστοριάς ΑΒ Επιλογή, μουλιασμένα αποβραδίς
- 1 ξερό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο, ολόκληρο
- 3 γαρίφαλα
- 1 φύλλο δάφνης
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 5 κομμάτια λιαστής ντομάτας, κομμένα σε λωρίδες
- 300 γρ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο και πλυμένο (αν βρείτε baby, προτιμήστε το)
- 200 γρ. φέτα, κομμένη σε κύβους
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 κ.σ. λευκό ξίδι (Για τη βινεγκρέτ)
- 2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή (Για τη βινεγκρέτ)
- 100 ml ελαιόλαδο (Για τη βινεγκρέτ)
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (Για τη βινεγκρέτ)
- αλάτι (Για τη βινεγκρέτ)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη βινεγκρέτ)
- 250 γρ. φασόλια πλακέ Καστοριάς ΑΒ Επιλογή, μουλιασμένα αποβραδίς
- 1 ξερό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο, ολόκληρο
- 3 γαρίφαλα
- 1 φύλλο δάφνης
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 5 κομμάτια λιαστής ντομάτας, κομμένα σε λωρίδες
- 300 γρ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο και πλυμένο (αν βρείτε baby, προτιμήστε το)
- 200 γρ. φέτα, κομμένη σε κύβους
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 κ.σ. λευκό ξίδι (Για τη βινεγκρέτ)
- 2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή (Για τη βινεγκρέτ)
- 100 ml ελαιόλαδο (Για τη βινεγκρέτ)
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (Για τη βινεγκρέτ)