Start cooking
Τηγανίζετε τις πίτες με το ηλιέλαιο, έως ότου ροδοκοκκινίσουν και γίνουν τραγανές. Τις αφήνετε στην άκρη να κρυώσουν. Τη μία πίτα τη σπάτε σε μικρά κομματάκια. Τοποθετείτε σε μια βαθιά και φαρδιά σαλατιέρα την ολόκληρη πίτα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις ντομάτες με τα αγγουράκια κομμένα σε μικρούς κύβους, την πιπεριά, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το αβοκάντο, τις γαρίδες και το μαϊντανό. Ρίχνετε τη σαλάτα στηνπίτα και σκορπίζετε από πάνω τακομμάτια της σπασμένης πίτας.3 Σε ένα βάζο που κλείνει καλάρίχνετε το χυμό λεμονιού, τοελαιόλαδο, το τσίλι, το αλάτικαι το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Ανακινείτε καλά να ενωθούν ταυλικά, περιχύνετε τη σαλάτα με τησάλτσα και σερβίρετε αμέσως, γιανα μην μαλακώσουν οι πίτες. tip Αν θέλετε πιο ελαφρύ αποτέλεσμα περνάτε με ελαιόλαδο.