Σαλάτα με γκρεϊπφρουτ, αβοκάντο και προσούτο
by Βίκυ Σμυρλή

Easy
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 ματσάκι ρόκα
- 2 μεγάλα γκρέιπφρουτ
- 150 γρ. προσούτο
- 2 αβοκάντο ώριμα, όχι μαυρισμένα
- 1/2 (φλούδα σε λεπτές φέτες) γκρέιπφρουτ
- κουκουνάρι για πασπάλισμα
- 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο στο λεπτό τρίφτη (εξωτική σάλτσα)
- 3 κουταλιές σούπας ξίδι (εξωτική σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας μέλι (εξωτική σάλτσα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη μουστάρδας (εξωτική σάλτσα)
- 1/4 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντζερ (εξωτική σάλτσα)
- 3 κουταλιές σούπας καλαμποκέλαιο (εξωτική σάλτσα)
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 ματσάκι ρόκα
- 2 μεγάλα γκρέιπφρουτ
- 150 γρ. προσούτο
- 2 αβοκάντο ώριμα, όχι μαυρισμένα
- 1/2 (φλούδα σε λεπτές φέτες) γκρέιπφρουτ
- κουκουνάρι για πασπάλισμα
- 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο στο λεπτό τρίφτη (εξωτική σάλτσα)
- 3 κουταλιές σούπας ξίδι (εξωτική σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας μέλι (εξωτική σάλτσα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη μουστάρδας (εξωτική σάλτσα)
- 1/4 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντζερ (εξωτική σάλτσα)
- 3 κουταλιές σούπας καλαμποκέλαιο (εξωτική σάλτσα)
- Αλάτι
- πιπέρι