Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, αχλάδια και μπλε τυρί
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 μικρό κόκκινο λάχανο
- 1 πράσινη ή κόκκινη λόλα
- 100 γρ μπλε τυρί θρυμματισμένο
- 1 αχλάδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένα καρύδια
- 1 μικρό κρεμμύδι σε φετάκια (κόκκινο κατά προτίμηση)
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το dressing)
- 2 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο (για το dressing)
- 2 κ.σ. άσπρο ξίδι (για το dressing)
- 2 κ.σ. μέλι (για το dressing)
- 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό (για το dressing)
- Αλάτι (για το dressing)
- Πιπέρι (για το dressing)
- 1 μικρό κόκκινο λάχανο
- 1 πράσινη ή κόκκινη λόλα
- 100 γρ μπλε τυρί θρυμματισμένο
- 1 αχλάδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένα καρύδια
- 1 μικρό κρεμμύδι σε φετάκια (κόκκινο κατά προτίμηση)
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το dressing)
- 2 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο (για το dressing)
- 2 κ.σ. άσπρο ξίδι (για το dressing)
- 2 κ.σ. μέλι (για το dressing)
- 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό (για το dressing)
- Αλάτι (για το dressing)
- Πιπέρι (για το dressing)