Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, σταφίδες, παπαρουνόσπορο και καρύδια
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
- 1/2 μικρό κόκκινο λάχανο
- 1 κουταλιά του γλυκού παπαρουνόσπορο
- 2 κουταλιές της σούπας καρύδια χονδροκομμένα
- Αλάτι
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα γλυκιά ντιζόν (για το ντρέσιγκ)
- 2 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί (για το ντρέσιγκ)
- 1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού (για το ντρέσιγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσαμικό (για το ντρέσιγκ)
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι (για το ντρέσιγκ)
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
- 1/2 μικρό κόκκινο λάχανο
- 1 κουταλιά του γλυκού παπαρουνόσπορο
- 2 κουταλιές της σούπας καρύδια χονδροκομμένα
- Αλάτι
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα γλυκιά ντιζόν (για το ντρέσιγκ)
- 2 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί (για το ντρέσιγκ)
- 1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού (για το ντρέσιγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσαμικό (για το ντρέσιγκ)
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι (για το ντρέσιγκ)
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το ντρεσινγκ)