Σαλάτα με κριθαράκι ολικής άλεσης, ψητές πιπεριές Φλωρίνης και φέτα
by Κωνσταντίνος Μπάρδης & Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
- 1 πακέτο κριθαράκι ολικής άλεσης
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ή μαϊντανό
- 1,5 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο λευκό
- 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
- 1 πρέζα κανέλα σκόνη
- 1 πρέζα γαρίφαλο σκόνη
- 1 πρέζα κύμινο σκόνη
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 3 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
- 1 πακέτο κριθαράκι ολικής άλεσης
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ή μαϊντανό
- 1,5 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο λευκό
- 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
- 1 πρέζα κανέλα σκόνη
- 1 πρέζα γαρίφαλο σκόνη
- 1 πρέζα κύμινο σκόνη
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο